Cadouri 8 martie

Cadouri 8 martie de la Boutiquecadeaux

Cadouri 8 martie - Alege din 4 produse

Pret
Tip

Cos cadou pentru 8 Martie - celebreaza Ziua Femeii cu stil

In fiecare an pe 8 Martie, ai ocazia sa faci un gest elegant de apreciere fata de femeile cu care lucrezi sau care iti sunt apropiate. Alege cosuri cadou speciale pentru angajatele, clientele sau partenerele tale de business, iar acestea vor fi impresionate de gestul tau.

In oferta noastra, ai la dispozitie o multitudine de cosuri care imbie la rasfat si relaxare orice femeie. Realizate prin asocierea celor mai indragite si rafinate produse, acestea sunt ambalate cu atentie si eleganta, avand un aspect festiv, unic. Printre delicii se afla dulciuri variate, pentru toate gusturile: ciocolata, praline, trufe, fursecuri, biscuiti, turta dulce, panettone si altele. Acestea vin acompaniate de o sticla de bautura sofisticata. Poate fi vorba de whisky, vin rosu, alb sau roze, prosecco, cognac, lichior, sampanie etc. Pentru iubitoarele de cafea, poti alege un cos care sa includa si acest produs. De asemenea, poti merge pe varianta cosurilor cadou pentru ocazii care includ si sapunuri delicate, creme hidratante sau un accesoriu decorativ, fie o esarfa, fie potpourri.

Alege cosuri cadou pentru 8 Martie elegante, apreciate de toate doamnele rafinate

Asemeni cadourilor pentru 1 Martie, cele oferite de Ziua Femeii trebuie sa sugereze feminitate si eleganta, asa ca alege o optiune din selectia realizata de noi, daca doresti sa obtii efectul maxim cu un dar impresionant. Cadourile de sarbatori reprezinta un bun prilej pentru a-ti arata sentimentele de apreciere fata de o persoana, asa ca nu ezita sa plasezi comanda online si sa aduci bucurie femeilor dragi.

PF23SELC11
15115 lei 11340 lei
+
PF23SELC22
21707 lei 14110 lei
+
PF23SELC34
26490 lei 17220 lei
+
PF23SELC35
26490 lei 17220 lei
+