Împreună facem Bine - susține Asociația Nevăzătorilor

Boutique Cadeaux donează 10% către Asociația Nevăzătorilor din România din fiecare coș cadou comandat! Împreună cu tine putem face și mai mult bine!

Am creat Boutique Cadeaux cu gândul de a pune un zâmbet pe fața celor care primesc un coș de cadouri personalizat atunci când se așteaptă cel mai puțin. Ne-am dorit să cream acel moment unic de surpriză în momentul în care cineva deschide un coș creat special pentru ei. Și am reușit.

Am contribuit la sute de momente unice și am pus zâmbetul pe fețele miilor de angajați, colaboratori sau prieteni ai celor care au apelat la serviciile noastre.

Acum vrem să ducem bucuria mai departe. Vrem să le punem zâmbetul pe fața celor care nu pot vedea, dar pot simți mai bine și mai intens decât oricare dintre noi. Pentru fiecare comandă pe care o plasezi pe Boutique Cadeaux, noi vom oferi 10% din valoarea produselor către Asociația Nevăzătorilor din România.

Vrem să facem mai mult bine alături de tine. Oferă de două ori mai multă bucurie prin fiecare coș cadou. Comandă. Contribuie. Dă bucuria mai departe.

 

Asociația Nevăzătorilor din România

Asociația Nevăzătorilor din România este organizație nonguvernamentală națională, recunoscută de utilitate publică prin H.G. 1033/03.09.2008, care funcționează în baza Ordonanței Guvernului nr. 26 din 30 ianuarie 2000 cu privire la Asociații și Fundații, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 39/31.01.2000, modificată și completată prin Legea nr. 246 din 18 iulie 2005, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 656 din 25 iulie 2005 și are personalitate juridică potrivit Sentinței Civile nr. 3288 din 27 septembrie 1956 a fostului Tribunal Popular al Raionului «23 August» București și este continuatoarea organizației „Societatea Orbilor din România” întemeiată de Regina Elisabeta a României, așa cum rezultă din documentele privind subvenționarea acesteia de către stat, publicate în Monitorul Oficial nr. 194 din 27 noiembrie 1909 și din Statutul aprobat prin Decretul Regal nr. 3159 din 11 noiembrie 1910 publicat în Monitorul Oficial nr. 180 din 14 noiembrie 1910.

Asociația Nevăzătorilor din România reprezintă interesele nevăzătorilor la nivelul întregii țări, fiind recunoscută ca organizație națională reprezentativă a nevăzătorilor atât de către autoritățile publice române, cât și de către organizațiile internaționale ale nevăzătorilor; este membră a Uniunii Europene a Nevăzătorilor, a Uniunii Mondiale a Nevăzătorilor, a Consiliului Național al Dizabilității și, implicit, a Forumului European al Dizabilității.

Dacă îți dorești să oferi un ajutor extra, poți să direcționezi 3,5% din impozitul pe venitul tău salarial și asimilat salariilor către Asociația Nevăzătorilor din România (ANR) și să arăți că îți pasă de cei cu probleme de vedere! Nu te costă nimic în plus, dar diferența pe care fiecare contribuție o va face este enormă.


Boutique Cadeaux

Oferim o bucurie personalizată angajaților sau partenerilor tăi de afaceri. Prin fiecare coș pe care îl împachetăm manual, ne dorim să transmitem mai mult decât un simplu mulțumesc din partea voastră. Vrem să oferim ceva special, ceva care arată că vă pasă, ceva unic.