Cosurile cadou, noul trend in materie de cadouri corporate de Craciun elegante

19.05.2022

Luna de luna, zi de zi, cei mai buni parteneri de afaceri, fie ei furnizori sau clienti, te sprijina, te ajuta sau te inteleg atunci cand termenele limita de predare a proiectelor se apropie amenintator sau cand neprevazutul isi face loc in planul tau de business. Incet, incet, acesti parteneri se transforma in prieteni, prieteni de afaceri, cu care vrei sa dezvolti o relatie pe termen lung.

Perioada sarbatorilor este un moment excelent pentru a inlocui e-mailurile pline de statistici, rapoartele de vanzari si listele de achizitii cu un cadou deosebit, simbol al aprecierii unui an marcat de rezultate bune.

Si cum celebrele agende si pixuri nu sunt o varianta acceptabila pentru a le oferi unui partener de afaceri, atentia ta se poate indrepta catre cadouri de Craciun mult mai elegante, mai fine si mai atent selectate, cu caresigur nu dai gres.

Piata cosurilor cadou a castigat teren in ultimii ani, oferind o alternativa bine-venita la clasicele cadouri care constau in agende si pixuri, fiind estimata la 15 milioane de euro si dominata de cativa furnizori principali. Cresterea majora a fost determinata atat de aspectul elegant al cosurilor cat si de posibilitatea de a deduce aceste cheltuieli.

Cosurile cadou pregatite de Boutique Cadeaux cu ocazia sarbatorilor de iarna sunt optiuni excelente pentru orice partener de afaceri. Gama extrem de variata pe care o poti regasi in intregime in catalogul de Craciun 2014, iti ofera suficiente alternative pentru a gasi cadoul potrivit pentru un domn sau o doamna, pentru cineva care prefera o bautura fina sau o ciocolata belgiana ori o sticla de vin de colectie.

Cosurile cadou sunt cu adevarat apreciate de cei ce le primesc. Si cum poate un domn sa reziste unei selectii de produse de lux insotite de un whisky de foarte buna calitate? Sau cum poate rezista o doamna unui cos plin praline, de ciocolata extrem de fina, sampanie si crema de whisky pe langa multe alte bunatati?

Cosurile pregatite de Boutique Cadeaux vor fi la fel de apreciate de angajatii tai fideli ale caror rezultate si zeci de ore suplimentare merita atentia ta. Vor fi apreciate de furnizorii tai care s-au dat peste cap sa iti trimita de zece ori mostrele pe care le-ai cerut. Sau de clientii tai cei mai importanti care te-au ales dintr-o lista lunga de alternative. Vor fi apreciate chiar si de departamentul tau financiar pentru ca sunt supuse deductibilitatii fiscale.

In lista larga de oferte de la Boutique Cadeaux gasesti cu siguranta, ceva potrivit pentru bunici, pentru parinti, pentru rudele pe care nu le-ai vazut de anul trecut, pentru prietenii pentru care nu ai avut prea mult timp in cursul anului. Poti alege cosuri cu produse traditionale care contin un bun cozonac romanesc si un vin local sau cosuri gourmet pentru doamne si pentru domni.

Pentru a nu lasa lista de cadouri pe ultima suta de metri, o lista importanta pentru tine si pentru afacerea ta, incepe sa rasfoiesti catalogul de Craciun Boutique Cadeaux si cu siguranta vei gasi ceva special pentru oricare din prietenii sau partenerii tai de afaceri. Comenzile pot fi facute online (https://boutiquecadeaux.ro/) cat si rapid la telefon 0737 212 718 sau 021 539 16 16 unde veti primi consultanta si ajutor din partea echipei Boutique Cadeaux.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu