Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun

19.05.2022
Boutique Cadeaux

 Esti in cautarea unui cadou potrivit pentru diverse situatii, atunci cand vrei sa faci o surpriza de Craciun prietenilor si rudelor sau in context de afaceri? Poti alege un cos de Craciun care va aduce o bucurie tuturor, indiferent de preferinte. In cele ce urmeaza, afla care sunt cele mai bune cosuri cu bunatati de sarbatori, pentru orice imprejurare.

Cuprins

    1. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun - Clasament TOP 3
      1. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun pentru prieteni si rude
      2. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun pentru afaceri
      3. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun pentru copii
    2. Cum aleg un cos de cadou pentru Craciun?
    3. Colectii recomandate de Boutiquecadeaux.ro
      1. Colectia Christmas Story
      2. Colectia Christmas Flavours
      3. Colectia Folclor
    4. Cum se daruieste un cos de cadou pentru Craciun
    5. Intrebari si raspunsuri frecvente despre cosurile de cadou pentru Craciun

 

 

1. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun - Clasament TOP 3

Daca esti in cautarea cosurilor de cadou potrivite pe care le poti darui atat in viata personala, cat si in contexte de afaceri, este esential sa consulti cat mai multe modele, pentru a afla care sunt cele mai potrivite variante. Iata cele mai bune produse:

 

Produs

Cos cadou Cutie cadou The Moment

 

Cos cadou Cutie cadou The Surprise 

 

Cos cadou Cutie cadou The Collection. 

 

Caracteristici

 - potrivit atat pentru prieteni si rude, cat si pentru partenerii de afaceri

 - potrivit indiferent de relatia pe care o ai cu persoana careia il daruiesti-  produse de calitate
- versatilitate
- culori specifice Craciunului
Pro- sampanie de la un brand renumit
- plin de simplitate si rafinament

 

- continut diversificat
- aspect elegant

 

- simplu si elegant
- cutie cu design creativ
Contra -    - -
 

Vezi AICI preț

 Vezi AICI preț

 Vezi AICI preț

 

 1.1. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun pentru prieteni si rude

 

 Daca ai o multime de cadouri de oferit de Craciun si vrei sa gasesti o solutie eleganta pentru prieteni si rude, poti apela la cosurile de cadou. Aceste modele se remarca prin continut si aspect:

 

 Cos cadou Cutie cadou The Surprise

 

 

O varianta este acest cos versatil, care va incanta atat prietenii, cat si rudele. Contine Prosecco si Aperol de calitate, impreuna cu preparate dulci care exprima bucuria Craciunului.

 

 Vezi AICI pret

 

AvantajeDezavantaje

- echilibrat

- contine doua bauturi

- aspect elegant

 -

 

Cos cadou Cutie cadou The Collection.

 

 

Acest cos are atat vin alb, cat si rosu in sticle de dimensiuni reduse, care aduc un plus de eleganta, precum si ciocolata de calitate.

 

Vezi AICI pret

 

AvantajeDezavantaje

- elegant

- cutie cu design interesant

- potrivit pentru multe tipuri de situatii

- cromatica rosu-verde

 -

 

Cos cadou Cutie cadou Luxury Box

 

O alta recomandare este acest pachet cu whisky ca element principal, la care se adauga cafea, ciocolata si biscuiti, pentru o atmosfera placuta de Craciun.

 

Vezi AICI pret

 

AvantajeDezavantaje

- echilibrat ( contine atat bautura, cat si cafea si ciocolata)

- cromatica unitara

 -

 

 

1.2. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun pentru afaceri

 

Pentru a pastra comunicarea cu angajatii si partenerii de afaceri si in afara programului de lucru, Craciunul este o ocazie buna pentru a-ti arata aprecierea pentru colaborarea din timpul anului. Iata ce cosuri poti alege, pentru a face impresie buna intotdeauna:

 

Cos cadou Cutie cadou The Moment

 

Poti alege acest cos de cadou continand ciocolata, cafea de calitate si sampanie Moet & Chandon.

 

Vezi AICI pret

AvantajeDezavantaje

- simplu si elegant

- potrivit pentru diferite ocazii

- produse de calitate

 -

 

Cos cadou Cos cadou Black & White

 

 Vezi AICI pret

 

Daca doresti un cos cu mai multe produse, poti alege acest model cu cromatica alb si negru. Acesta contine whisky si lichior de la branduri renumite, precum si mai multe tipuri de ciocolata si produse dulci specifice Craciunului.

 

AvantajeDezavantaje

- doua culori

- doua tipuri de bauturi

- potrivit pentru o varietate de gusturi si preferinte

 -

 

 

Cos cadou Cos cadou La Grande Belleza

Pentru situatiile in care ai nevoie de un cos spectaculos, care uimeste prin bogatia de produse, poti apela la acest cos care contine cognac Hennessy si lichior Grand Marnier, precum si doua tipuri de cafea, ciocolata si prajituri de cea mai buna calitate, totul ambalat intr-un cos elegant.

 

 

Vezi AICI pret

AvantajeDezavantaje

- foarte multe produse

- cognac si lichior de la branduri cu traditie

- bogatie si rafinament

 -

 

 

1.3. Cele mai bune cosuri de cadou pentru Craciun pentru copii

 

Si pentru cei mici cosurile de cadou pot fi un bun dar de Craciun. Iata ce optiuni ai, pentru a face o bucurie copiilor apropiatilor la vizitele de sarbatori:

 

Cos cadou Cutie cadou Hot Chocolate Box.

 

 

Vezi AICI pret

O recomandare este acest cos special conceput pentru copii, care le aduce magia Craciunului prin intermediul dulciurilor indragite si a ciocolatei calde pe care o pot savura in cana cu model de sarbatori.

AvantajeDezavantaje

- cana inclusa

- dulciuri apreciate de copii

 -

 

Cos cadou Cutie cadou Secret Santa

 

 

Poti alege si acest cos care contine sampanie pentru copii, dar si multe dulciuri care le aduc o bucurie copiilor de fiecare data cand le primesc.

 

Vezi AICI pret

AvantajeDezavantaje

- cos de cadou cu cromatica albastra

- elegant

- instalatie pentru brad inclusa

 -

 

 

Cos cadou Cutie cadou Santa Claus Box

 

Produsele din acest cos sunt ambalate in mod creativ, astfel ca experienta de deschidere a cadoului va fi cu adevarat speciala.

Vezi AICI pret

AvantajeDezavantaje

- instalatie pentru brad si bratara incluse

- cutie pentru cadou deosebita

 -

 

 

2. Cum aleg un cos de cadou pentru Craciun?

 

Pentru ca exista atatea pareri cu privire la alegerea cadoului potrivit de Craciun, chiar daca te hotarasti ca un cos este varianta potrivita, tot iti poate fi greu sa selectezi unul dintre numeroasele modele pe care le ai la dispozitie. Iata de ce sa tii cont pentru a gasi ceva potrivit:

Persoana careia ii oferi cosul

Cel mai important cand alegi cosul este sa tii cont de relatia ta cu persoana careia il daruiesti. Daca este un partener de afaceri, continutul va fi altfel decat atunci cand cumperi pentru o persoana apropiata. De asemenea, exista cosuri de cadou pentru copii cu dulciuri apreciate de catre acestia.

Ia in considerare si faptul ca exista cosuri concepute pentru a fi daruite barbatilor sau femeilor, iar unele cosuri contin produse adresate cuplurilor.

Continutul cosului

Chiar daca este pentru o ruda sau pentru un prieten caruia ii cunosti preferintele, ai la dispozitie diferite tipuri de produse. De exemplu, pentru parinti, bunici sau pentru cei pasionati de folclor, poti alege un cos cu delicatese traditionale.

Un element important al oricarui cos este bautura continuta. Ia in considerare preferintele persoanei vizate in aceasta privinta si abia apoi hotaraste-te asupra unui produs potrivit. Cadourile pot contine cognac, vin spumant, sampanie, whisky sau lichior, printre altele. Poti opta si pentru un cos fara alcool, in care accentul cade pe dulciuri si decoratiunile de sarbatori.

Intervalul de pret

Mai ales daca iti propui sa achizitionezi un numar mare de cosuri de Craciun, trebuie sa te gandesti la aspectul financiar. Alege cadouri la un pret echilibrat, astfel incat sa impresionezi pe toata lumea in limitele sumei de care dispui. Acest lucru este cu atat mai important in cazul in care faci cadoul in context profesional, caz in care bugetul si asteptarile sunt diferite.

Modalitatea de ambalare

Desi se numeste cos, modalitatea de ambalare poate sa difere in functie de produsul ales. Unele cadouri sunt oferite in cutii festive. Acestea se potrivesc mai bine decat cosurile in anumite situatii cand mizezi pe eleganta si discretie, ca atunci cand trimiti un cadou corporate. Cosurile se preteaza mai bine pentru a fi daruite celor apropiati direct, in preajma bradului.

In afara de cosuri si cutii, exista si ambalaje neconventionale, printre care se numara sacurile cu model de Craciun, rucsacurile, cosurile de picnic sau tavile din lemn.

Tipul de produse (dulce sau sarat)

Unele cosuri contin doar dulciuri precum ciocolata, cozonacul sau napolitanele, in timp ce altele au, exclusiv sau pe langa produsele pentru desert, si preparate potrivite pentru aperitiv sau gustari sarate. Printre alimentele pe care le regasesti in cosurile de Craciun se numara branzeturile, saratelele si terina.

 

 

3. Colectii recomandate de Boutiquecadeaux.ro

 

Pentru Craciun, ai la dispozitie mai multe colectii, concepute special pentru ca tu sa alegi mai usor cadoul potrivit. Iata care sunt cele mai populare si prin ce se caracterizeaza:

 

3.1. Colectia Christmas Story

 

Colectia Christmas Story imbina preparatele de sarbatori cu decoratiunile care aduc o ambianta speciala in locuinta. Cosurile pe care le contine sunt compuse din bauturi rafinate insotite de obiecte tematice precum manusile, paturile, lampile, canile si caruselurile muzicale cu tematica specifica, precum si figurinele in forma de Mos Craciun .Acestea contin chiar si tacamuri sau platouri potrivite pentru a crea o atmosfera speciala la mesele de sarbatori.

Cosurile din aceasta colectie sunt potrivite, prin eleganta lor, pentru a fi daruite atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Culorile predominante sunt rosul si verdele specifice Craciunului, dar poti alege si un cos cu produse albastre sau aurii. Produsele sunt ambalate in cosuri, cutii, saci de Craciun sau in alte moduri interesante.

 

3.2. Colectia Christmas Flavours

 

O alta colectie de cosuri de cadou de Craciun este Christmas Flavours, care pune accent pe aromele specifice perioadei sarbatorilor. Prin intermediul unui cos cu bunatati, poti aduce tuturor in locuinta atmosfera speciala a acestei perioade a anului.

Produsele pe care le poti alege sunt variate. Bauturile rafinate reprezinta elementul principal, la care se adauga dulciuri pe baza de ciocolata si nuci sub diferite forme.

 

3.3. Colectia Folclor

 

Colectia Folclor aduce in prim-plan cosurile cu produse traditionale de Craciun, care pot fi daruite in diferite contexte, inclusiv la nivel corporate. Acestea sunt grupate in jurul unor zone geografice (Dobrogea, Valea Prahovei), dar au legatura mai ales cu atmosfera copilariei la tara.

In cosuri regasesti soiuri de vin romanesti, precum si vinars sau cognac din Romania. Preparatele includ cozonacul, zacusca, turta dulce, carnatii si pateul de vanat. In afara de acestea, cosurile de cadou contin si produse traditionale, de exemplu stergare, catroane de lut, linguri de lemn, dar si decoratiuni cu specific de Craciun (manusi, fulare, carusele muzicale).

 

 

4. Cum se daruieste un cos de cadou pentru Craciun

 

Cosurile cadou pentru Craciun iti ofera avantajul de a economisi timp si de a face impresie buna usor, prin varietatea de produse pe care acestea le contin. Nu mai este nevoie sa faci nimic inainte de a darui cosul, pentru ca este ambalat deja in cele mai bune conditii. Poti, mai ales cand trimiti cadoul prin curier, sa adaugi o felicitare de sarbatori. Acest lucru este cu atat mai important in cazul cadourilor corporate, prin care mentii o relatie apropiata cu partenerii tai de afaceri.

Prin intermediul cosurilor de cadou pentru Craciun de mai sus, este imposibil sa nu faci o surpriza placuta si neasteptata!

Sursa foto: Boutiquecadeaux.ro.

 

 

5. Intrebari si raspunsuri frecvente despre cosurile de cadou pentru Craciun

 

 

Ce cos cadou de Craciun sa le iau parintilor?

Daca acestia apreciaza produsele traditionale, le poti lua parintilor un cos care contine bauturi si preparate romanesti. O alta varianta sunt cosurile de cadou cu bauturile lor preferate si cu produse dulci sau sarate specifice sarbatorilor.

De ce sa aleg un cos cadou de Craciun cu produse traditionale?

Cosurile cadou pentru Craciun sunt apreciate pentru ca aduc in prim-plan produsele romanesti de sarbatori. Poti sa le oferi indiferent de gusturile persoanei vizate, chiar si cand este vorba despre a face un cadou corporate.

Ce cos cadou de Craciun sa le ofer partenerilor de afaceri?

Pentru a alege un cos de cadou pentru Craciun corporate potrivit, este recomandat sa te axezi pe simplitate si eleganta. Nu exagera in ceea ce priveste numarul de produse. Este suficient sa ai cateva elemente de calitate in compozitia cosului.

Pot sa daruiesc un cos cadou de Craciun copiilor?

Da, cosurile cadou sunt o idee foarte buna pentru a face o surpriza copiilor apropiatilor pe care-i vizitezi de Craciun. Acestea contin cele mai apreciate dulciuri, ambalate in mod atragator.

Ce produse contine un cos cadou de Craciun?

Cosurile cadou de Craciun contin in principal bauturi si dulciuri precum ciocolata, insa unele au chiar decoratiuni pentru sarbatori si preparate sarate.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu