Contacteaza-ne Adresa:

Str. Erou Iancu Nicolae 103bis, Vila I 24, Voluntari, Jud. Ilfov

Telefon:

0737 212 718

Email:

office@boutiquecadeaux.ro

Ai propria idee pentru cadoul dorit ?

Tu ne spui bugetul si cum iti imaginezi cadoul ideal, iar noi transformam totul in realitate pentru tine !

Vrei sa primesti oferte exclusive prin email ?

Abonare la newsletter:

Toate produsele (21)

categorii

Colectia Momente Romanesti –o colectie de cosuri cadou aproape de noi si de toate lucrurile care vorbesc despre Romania.
Mozaicul acestei colectii incepe cu cozonacul traditional abia scos din cuptor cu aroma de „acasa”, fursecurile coapte si umplute cu dulceata vacantelor , zacusca traditionala ce inbogateste simturile cu gustul piscator de vinete, cafeaua proaspat macinata ce merge de minune cu prajiturile de casa ce ne duc cu gandul la cele facute de bunica in copilarie, salamul de biscuiti aromat ca cel facut in graba de mama printre treburile casei si nelipsita dulceata de capsuni ce ne indulcea diminetile .
In majoritatea variantelor de cadou, pe langa toate bunatatile bucatariei romanesti aducem vinuri sub marca privata produse special pentru acesta colectie de Domeniile Zoresti, taria ce aduce pofta de mancare si iuteste spiritul .
Daca inca nu sti ce sa oferi unui partener ce nu a cunoscut inca Romania, daca nu sti ce ar bucura un angajat in zi de sarbatoare, daca vrei sa impresionezi prin traditie si veselia gustului romanesc te invitam sa cumpanesti la aceasta colectie de cadouri si sa alegi un cos cadou care iti place si care aduce la un loc toate aromele dragi tie.