Contacteaza-ne Adresa:

Str. Erou Iancu Nicolae 103bis, Vila I 24, Voluntari, Jud. Ilfov

Telefon:

0737 212 718

Email:

office@boutiquecadeaux.ro

Ai propria idee pentru cadoul dorit ?

Tu ne spui bugetul si cum iti imaginezi cadoul ideal, iar noi transformam totul in realitate pentru tine !

Vrei sa primesti oferte exclusive prin email ?

Abonare la newsletter:

Toate produsele (0)

categorii

Gastronomia este o arta pe care ne dorim sa o punem in evidenta intr-o colectie de cosuri cadou plina de savoare si arome fine si elegante.
Cosuri cadou elegante si atent selectionate se impletesc cu produse deosebite,de la fursecuri fine cu arome intense (macarons – delicatesa franceza) si confitul excelent ( crema de fructe de origine franceza) pana la fois gras(o delicatesa luxoasa si plina de savoare a bucatarier franceze ) si terrine de toate felurile (o delicatesa cremoasa si consistenta adusa de pe taramurile gastronomiei autentice ) toate asezate in fabuloasa Colectie „GASTRONOMIE”.
Un cos cadou cu o selectie de astfel de produse nu poate decat sa impresioneze, si daca in aceste mixuri cadou adaugam un vin bordeaux pentru a intensifica si prelungi toate aromele , cadoul nu are cum sa dea gres .
Te invitam, asadar sa parcurgi cu atentie fiecare pachet cadou din Colectia Gastronomie si sa te opresti la varianta cadou care ti se potriveste cel mai bine, tie sau partenerilor tai si de ce nu angajatilor tai .