Toate produsele (0)

categorii

In mod normal un cadou reprezinta un gest frumos, un gand, si nu trebuie sa fie neaparat costisitor. Cadoul se acorda in mod individual, persoanei vizate in acest sens. Gestul devine personal, oferind cadoului menirea sa transmita acest cumul de idei. El reprezinta faptul ca persoana respectiva a fost prezenta in gandurile noastre.
Pastele este una din acele ocazii in care ne gandim la persoanele care ne-au impactat intr-un fel sau altul activitatea, unul din evenimentele cu cea mai mare incarcare spirituala si una din ocaziile de a oferi un cadou, un cos cadou , o cutie cadou spre apreciere, multumire.
Ne dorim sa va fim alaturi in oferirea acestor ganduri de multumire, de apreciere si tocmai de aceea lucram intens si cu multa daruire pentru a veni in fiecare an cu o colectie bogata, plina de o selectie foarte atenta de produse si asezate extrem de atent in cele mai deosebite cosuri cadou .
Cautarea constanta de produse noi si calitative, inovatia si creativitatea unei intregi echipe sunt puse la lucru pentru a aduce odata cu lumina pastelui pe birourile partenerilor dumneavoastra, in casele angajatilor dumneavoastra cele mai deosebite cosuri cadou pentru paste .
Incarcarea spirituala a acestui eveniment este scoasa in evidenta de o multitudine de produse traditionale romanesti din toate colturile tari, biscuiti, fursecuri, dulceturi, cozonac precum si o selectie exclusiva de produse internationale de la panettone( cozonacul specific italienesc), torrone ( deliciu traditional italienesc) pana la fursecuri macarons ( specialitate franceza ), toate atent selectionate si asezate in cosuri cadou si in cutii cadou .
La sfarsitul colectiei noastre de cosuri cadou de paste , dupa ce te-ai delectat cu multitudinea de arome, vei gasi modalitatea de a ne contacta astfel încat
sa te ajutam sa alegi si/sau sa personalizam impreuna cosul cadou perfect .