ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Cosuri cadou pentru Craciun 2013

19.05.2022

Va oferim cele mai frumoase cosuri, lucrate manual cu deosebita grija, cutii pentru cadouri, cutii special create pentru vinuri, amabalaje de torturi si prajituri, funde, panglica si decoratiuni de Craciun.

Cosul este este modalitatea ideala de ambalare a cadourilor pentru orice ocazie si este potrivita pentru cosuri cadou de Craciun. In catalogul de Craciun 2013 Boutiquecadeaux, se regasesc cadouri si cosuri cadou pentru companii, cosuri cadou pentru domni, cosuri cadou pentru doamne, cosuri cadou pentru copii, cosuri cadou cu bauturi fine, o selectie impresionanta de vinuri si cadouri pentru Craciun 2013.

Toate cosurile cadou marca Boutiquecadeaux sunt impachetate si decorate profesional. La solicitarea dumneavoastra, va putem trimite versiunea tiparita a Catalogului de cadouri si cosuri cadou Craciun 2013. Trimite-ne un e-mail la adresa office@boutiquecadeaux.ro cu subiectul "solicitare catalog tiparit" impreuna cu adresa si datele de contact ale companiei.Boutiquecadeaux garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse din catalogul de Craciun 2013.

Ambalarea produselor se organizeaza in cosuri special personalizate pentru Craciun 2013 si in cutii profesionale de cadouri, in functie de stocurile disponibile. Clientul poate alege modalitatea de ambalare la momentul comenzii. Boutiquecadeaux poate produce la cererea clientului si selectii diferite de produse pentru Craciun 2013, altele decat cele din Colectia de Craciun 2013.

Va rugam sa ne solicitati orice alta selectie de produse si va vom raspunde cu oferta ferma in maxim 24 ore.

In perioada 22.10.2013 - 23.11.2013 se desfasoara promotia - "Early Order 5%" pentru colectia "Boutiquecadeaux - Christmas 2013". In aceasta promotie se incadreaza toate comenzile inregistrate si achitate in perioada precizata.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu